Markedsføring for advokater

Eirik Teigstad

Hei!

Jeg heter Eirik Teigstad, og jeg har utviklet mange nettkonsepter for mitt eget advokatfirma. Jeg har startet digitalbyrået Alpha Digital for å utvikle nettkonsepter og hjelpe andre advokater med å lykkes med synlighet på nett.

Mange advokater har ikke tatt synlighet på nett på alvor. Det er imidlertid nye tider, og de siste par årene har det dukket opp aktører som Advokatguiden, Advokatmatch, Besteadvokat, Advokatsmart og Tjenestetorget. Askeladden & co (Dr. Dropin, Cutters) snuser også på advokatbransjen. 

Dette er profesjonelle aktører som tar søkemotoroptimalisering på alvor, og de tar over hele første side i Google på alle relevante søk. Det er driftige digitalbyråer som står bak de fleste av tjenestene jeg nevner over.

Å rangere høyt i Google handler kort fortalt om å levere svar på problemene til de som Googler. Herunder raske nettsider og innhold av høy kvalitet. Og det finnes definitivt smarte og effektive måter å optimalisere dette på. 

Alpha Digital leverer både innhold og søkemotoroptimalisering. Vi kan også levere domenet, dersom du ønsker dette.

Alpha Digital sitter med en stor portefølje av advokatdomener som er klare for prosjekter. Vi kan selvsagt også utvikle deres eksisterende nettsted eller finne et annet domene sammen.

Vi har laget flere vellykkende advokatkonsepter. Og vi kan lage pengekrav.no eller skatterett.no til deg. Eller noe helt annet! Ta en titt på hvilke domener vi sitter på.

Lenke til PDF-fil med domener som er klare for ditt prosjekt

Alpha Digital passer for alle advokatfirmaer. Om du er en lokal «generalist» i Holmestrand som vil ha litt flere henvendelser, eller et stort advokatfirma på Aker Brygge som ønsker å bygge en skatterettsblogg som dominerer i søkeresultatene. Vi ordner det.

 

Kontakt oss på post@alphadigital.no eller tlf. 24022201 så finner vi ut om vi kan samarbeide.

Vi kan også bistå med å lage enkle og effektive markedsføringsvideoer til bruk i annonser, og med å sette opp både vanlige annonser og avanserte remarketingsannonser på Facebook og Google. Vi har laget hundrevis av bilder og promovideoer til advokatnettsteder.

Hvorfor velge oss?

  • Unik innsikt i advokatmarkedet. Ingen norske digitalbyråer har produsert mer advokatmarkedsføring enn oss.
  • Andre digitalbyråer kan ikke levere innhold. Alpha Digital har én advokat og syv jusstudenter. Vi har mer juridisk utdanning enn de fleste advokatselskaper. 
  • Våre priser er likevel ikke høyere enn andre SEO/digitalbyråer

Noen konsepter vi har laget