Daglig Leder

Eirik er daglig leder i Alpha Digital. Han har flere års erfaring med digital markedsføring fra egne firmaer, og har derfor mye kunnskap innenfor fagfeltet.

Jørgen Sølyst Bjølseth

Digital Rådgiver

Jørgen sitter på mye kunnskap om digital markedsføring. Hos Alpha Digital er han blant annet ansvarlig for teknisk SEO. Ved siden av arbeidet tar han bachelor i digital markedsføring ved Høyskolen Kristiania, og har tidligere jobbet med SEO og markedsføring i sosiale medier.

Martin Teigstad Moe

Digital Rådgiver

Martin har en stor interesse når det gjelder utvikling av nettkonsepter og søkemotoroptimalisering. Ved siden av sin rolle i Alpha Digital, studerer han master i rettsvitenskap ved Universitetet i Tromsø.

Stine bottolvs

Digital Rådgiver

Stine er digital rådgiver i Alpha digital og studerer Bachelor i markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI. Hennes arbeid hos oss knytter seg særlig til produksjon av innhold og arbeid med bilde og video.

catalina-1080x1080

Catalina Paduraru

Videoprodusent

Catalina har hovedansvar for videoproduksjon til annonser, og har tidligere jobbet i flere byråer hvor hun har hatt ansvar for video og innholdsproduksjon. I tillegg til dette har hun også en bachelorgrad i medievitenskap.

Selma Krogset

Innholdsprodusent

Selma studerer rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo og har produsert innhold for flere nettsider knyttet opp mot forskjellige juridiske fagområder.

 

Viktoria Østby

Innholdsprodusent

Viktoria  studerer rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo og jobber aktivt med produksjon av juridisk innhold.