Utdanning

For tiden tar jeg en Bachelor i digital markedsføring. Utdanningen har gjort at jeg har bred kunnskap innen fagfeltet, og gjør at jeg på en god måte kan sette sammen en helhetlig strategi.

Webdesign

Gjennom utdannelsen min har jeg fått kjennskap til webdesign ved å bruke forskjellige verktøy, samt kunnskap innenfor koding. Dette gjør det enklere å tilpasse nettsider slik at de blir akkurat slik man ønsker.​

Tidligere erfaring

Fra før har jeg jobbet i et annet firma der jeg fikk ansvar for SEO og implementering av digitale markedsstrategier. På grunn av dette har jeg vokst faglig utover det jeg har lært fra skolen, og jeg er godt rustet for å ivareta dine interesser innenfor markedsføring.

Markedsføring i sosiale medier

Kommunikasjon og annonsering i sosiale medier har blitt stadig viktigere for alle bransjer. Dette har jeg bred erfaring med fra tidligere arbeidsforhold. I sosiale medier er det ekstremt viktig å velge en god strategi samtidig som man viser kjerneverdiene til firmaet.

Om meg og mine interesser

I 2018 startet jeg på min bachelorgrad i digital markedsføring ved Høyskolen Kristiania.

Den utløsende faktoren for at jeg valgte dette studiet var interessen min for målbare resultater, og merkevarers kommunikasjon i sosiale medier.

Nå har jeg begynt på mitt siste år av bachelorgraden, og får praktisert det jeg har lært. Gjennom jobben i Alpha Digital lærer jeg også noe nytt av kolleger hver dag. 

Det beste med å jobbe med digital markedsføring er å kunne hjelpe klienter med å oppnå gode resultater som merkes. Det er spesielt gøy å kunne bli utfordret med en vanskelig problemstilling som gjør at jeg må tenke nytt.

Mine styrker

Mine sterke sider er planlegging, strategi og evnen til å tilpasse markedsføringen til hver enkelt kunde uansett behov. 

Min erfaring
  • 2020 – dd. Digital rådgiver, Alpha Digital AS
  • 2018 – dd. Bachelorgrad i digital markedsføring, Høyskolen Kristiania
  • 2019 – 2020. Prosport AS, digital markedsfører