Om Alpha digital

Alpha Digital ble stiftet for å hjelpe selskaper med å skaffe flere kunder ved å rangere bedre i søkemotorene. Ved hjelp av å lage gode nettsider som rangerer høyt i Google og Bing og som konverterer disse potensielle kundene til faktiske kunder så kan vi bistå deg med å få bedriften din til å vokse.

Hvorfor Alpha DIgital?

Flere og flere kjøper produkter og tjenester ved å søke på nettet.  Google har en markedsandel på over 90%. Resultater som rangerer på side en av Google, får 95% av all webtrafikk. 70-80% ignorerer betalte annonser, og klikker kun på organiske resultater. SEO har utvilsomt kommet for å bli, og det blir viktigere for hver dag som går. Invester i SEO nå, og du vil fortsatt være før kurven. Vi går analytisk til verks for å avdekke alle behov og mangler. Vår metode er grundig testet. Vi vet at den fungerer

Ved samarbeid av en viss størrelse kan vi også forplikte oss til å ikke hjelpe konkurrentene dine innenfor ditt område.

Samarbeid med oss

Vi ønsker dialog før et eventuelt samarbeid. For oss er det viktig å finne ut om ditt firma er riktig for oss. Vi vil forsikre oss om at vi vil gis den tålmodigheten og den kreative friheten som kreves for at vi skal nå våre mål.

Minst like viktig er det at vi er det riktige byrået for deg. Ikke alle firmaer passer til å jobbe med oss. Vi ønsker dialog og kritisk diskusjon i forkant av alle prosjekter vi forplikter oss til. Vi vil være sikre på at oppdraget lar seg utføre, at våre ambisjonsnivå er tilsvarende høye, og at vi spiller på lag gjennom hele prosessen.

Tror du at Alpha Digital kan være interessant for ditt firma? Kontakt oss for en samtale, eller gjerne et møte. Vi har som nevnt tro på å være direkte og ærlige dersom vi føler at våre planer eller prioriteringer avviker fra hverandre.