ALPHA DIGITAL

Vi utvikler nettkonsepter og hjelper selskaper med å skaffe flere kunder gjennom søkemotoroptimalisering. Vi har lang erfaring med å bygge sider fra bunnen av, og svært gode resultater å vise til når det gjelder rangeringer i søk og konvertering av kvalifisert trafikk til henvendelser.

verdens største kanal for forretningsmuligheter

Norske bedrifter investerer stadig større summer for å skaffe seg kunder via internett, som har utviklet seg til å bli verdens aller største handelsgate. Av de digitale kanalene for markedsføring, er det søk som for de fleste er den kraftigste.  Her har Google har her en markedsandel på over 90%, og de resultatene som rangerer på den første siden, får 95% av all webtrafikk. På toppen av dette viser undersøkelser at 70-80% ignorerer betalte annonser, og klikker kun på organiske resultater.

Samarbeid med oss

Ønsker du en partner for et digitalt prosjekt, eller flere kunder gjennom digital markedsføring? 

Vi ønsker å forsikre oss om at vi er det firmaet som kan gi deg den beste hjelpen. Fra vår side er det viktig å sørge for at våre forventninger er tilsvarende og at vi spiller på lag gjennom hele prosessen. Ved samarbeid kan vi forplikte oss til å aldri jobbe med dine direkte konkurrenter. 

Terskelen for å kontakte oss er svært lav. Vi tar gjerne del i kreative idémyldringer, og ingen ideer eller prosjekter er for små eller urealistiske.

Kontakt oss gjerne for er kort prat eller et kostnadsfritt strategimøte. Dette tilbys også digitalt.